Kockázat felmérés és elemzés

Az olyan biztonságtechnikai rendszerbe vagy partnerbe történő befektetés, mely nem felel meg a nemzetközi illetve a hazai előírásoknak és szakmai normáknak, komoly kockázati tényezővel bírnak.

Előfordulhat, hogy az Önnél működő berendezés nem felel meg az elvárt követelményeknek, illetve helytelenül telepítették, mely miatt téves riasztások fordulhatnak elő, bizonytalanul működhet, könnyen elromolhat, vagyis folyamatos odafigyelést, felügyeletet igényel. Az ilyen rendszer esetleg éppen vészhelyzetben válhat működésképtelenné, amely emiatt nem jelzi időben a tűz, vagy illetéktelen behatolók jelenlétét. Akkreditáció nélküli rendszere jogosulatlan lehet a rendőrségtől vagy a tűzoltóságtól érkező automatikus válaszra. Legrosszabb esetben a megbízhatatlannak bizonyuló rendszere akár zárlatot vagy tüzet is okozhat.

Fontos, hogy személyi és vagyoni értékeinek védelmét szolgáló berendezéseinek, rendszereinek működőképességével, állapotával kívánatos tisztában lennie és a szükséges óv intézkedéseket megtennie, mivel ezzel is csökkenti a biztosításra fordított költségeit.

A ZOOM valamennyi terméke és szolgáltatása megfelel a vonatkozó hazai és nemzetközi előírásnak, szabványnak, így Ön biztos lehet benne, hogy tűzvédelmi és biztonsági rendszerei mindig megbízhatóak lesznek. Munkatársaink megbízható szakmai elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, s jól ismerik a legfrissebb hatósági előírásokat.

A ZOOM részéről minden esetben professzionális hozzáállásra számíthat.
Érdeklődés, ajánlatkérés

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot